Weegschaalkoppeling

Startscherm Weegschaalkoppeling
De kassa-weegschaalkoppelingssoftware kan worden gekoppeld met de meeste kassa/weegschaal leveranciers. D.m.v. een driver kunnen we de besturing van de kassa/weegschalen grotendeels overnemen. De output wordt daarna doorgekoppeld naar andere softwaremodulen zoals TFC-prijskaarten, TFC-factureren, TFC-bedrijfsmonitor etc. De verbinding met de computer kan vanaf diverse locaties worden aangestuurd bijvoorbeeld vanuit uw woonhuis of van kantoor. U kunt gegevens zowel in en exporteren van en naar de kassa. Ook kunnen diverse merken weegschalen met onze software tegelijkertijd worden aangestuurd. Deze functie is vooral makkelijk wanneer u diverse merken of weegschaaltypen op verschillende afdelingen heeft staan.

Functionaliteiten

 • Beheer plu’s en reclameprijzen
 • Periodiek ophalen van omzetten uit weegschalen
 • Overzichten per dag, per week of datumselectie
 • Brutowinstberekening en gem. prijs per product
 • Grafische weergave
 • Raadplegen kassabonnen en analyse
 • Vergelijking voorgaande jaren
 • Ophalen bestellingen van weegschaal
 • Bestellingen opnemen in facturering
 • Diverse managementoverzichten – Per plu, per bediende of per uur – Per afrekenwijze en totaal – Best verkochte product – Gemiddelde besteding etc.
 • Doorboeking omzetten en klanten naar bedrijfsmonitor
 • Doorboeking klanten naar TFC-Factuurmodule
 • Koppeling PLU naar webwinkel
 • Koppeling van allergenendeclaratie naar kassa (afhankelijk van leverancier en type)

snapshot12
Afhankelijk van het weegschaaltype kunt u ook zaken als lichtkrant, presettoetsen etc. instellen. Deze opties zitten allemaal onder de button “Algemeen”. Bij de buttons importeren, exporteren en kassaopmaak wordt de comunicatie verzorgd tussen de diverse hardware en TFC-Softwareproducten. Zo worden de weekcijfers doorgeboekt naar de bedrijfsmonitor.
zie ook: Bedrijfsmonitor of naar een TFC-Factuurprogramma. Onder de button “Overzicht” staan de opties om allerlij overzichten samen te stellen zowel op scherm en in printbare modellen. U kunt op elk gewenst moment een rapport ophalen of gegevens exporteren vanuit de computer. Zo kunt u bijvoorbeeld in de prijskaartensoftware van TFC de prijswijzigingen die u heeft ingebracht bij de plu’s direct exporteren naar de weegschalen. U beheert dus vanuit de computer alle acties en dat werkt zeer efficient en voorkomt fouten.

Gevens in en exporteren

snapshot14

Onderhoud plu’s en prijzen
In onderhoud PLU ziet u de kenmerken van het product zoals de subgroep waar deze onder valt, stuks of gewicht is, de omschrijving en prijs etc. . Helemaal onderaan is er ruimte voor het ingeven van een etikettekst. Van deze etikettekst kunt u diverse etiketformaten afdrukken waaronder ook Dymo labelwriter. Ook een THT en het aantal dagen houdbaarheid kunnen worden aangegeven. Er is een calculatietool ingebracht om een eenvoudige prijsberekening te maken. U kunt de inkoop, snij en indroogwaarde aangeven en de gewenste verkoopprijs. De brutowinst wordt dan automatisch berekend. Aan de rechterzijde kunt u de gegevens invullen die op het prijskaartje komen te staan zoals prijs per gewicht of stuks. De omscrhijving voor de klant en een declaratietekst. Wanneer u aangeeft bij het afdrukken van de prijskaarten dat er ook een achterzijde moet worden afgedrukt dan wordt daar de tekst zichtbaar die staat in het vakje “achterkant”.

Onderhoud PLU

Onderhoud actieprijzen
In onderhoud actieprijzen wordt per Plu aangeven wat de normale en de reclameprijs is. Op de datumtabel kunt u de aanvang en einddatum opgeven wanneer de reclameprijs moet worden toegepast. ook de dag kan worden vastgezet. Bij de dagopstart of de dagafsluiting zullen automatisch de ingevoerde gegevens worden toegepast. Als woensdag de gehaktdag is wordt deze dus automatisch elke woensdag de aktieprijs berekend. De donderdag is de normale prijs automatisch teruggezet. Vooral artikelen de niet wekelijks in de reklame zijn wordt nogal eens vergeten de reclameprijs van het artikel terug te zetten. Door ons systeem worden dergelijke fouten voorkomen. Uiteraard kunt u ook een printoverzicht maken van de actieprijzen.

Onderhoud actieprijzen

Omzetoverzichten
In het selectiemenu “Omzetoverzichten” Kunt u allerlei rapporten oproepen en daarvan een overzicht op scherm of een geprinte versie bekijken. Door een of meerdere selectievakjes aan te vinken bepaalt u zelf hoeveel informatie u wilt. Niet alleen het lopende jaar maar ook alle gegevens van voorgaande jaren zijn oproepbaar. U kunt kiezen uit diverse selectiemethoden om de gegevens te organiseren.

snapshot15

snapshot16

snapshot17

Omzetanalyse
In het selectiemenu “Omzetanalyse” Kunt u allerlei rapporten oproepen en daarvan een overzicht op scherm of een geprinte versie bekijken. Het uitgangspunt kan van de meest verkochte of minst verkochte artikekelen zijn. Maar ook per week, dag of periode. Ook vergelijkingen in dezelfde periode van het jaar ervoor is mogelijk.

Omzetanalyse1

snapshot18

Raadplegen kassabonnen
In dit menu kunt u de historie bekijken van alle verwerkte kassabonnen.
Dit kan op datum, tijd, bediende etc. Ook gespecificeerd op betaalwijze, kotingen etc.

Overzicht kassabonnen


Bent u na het zien van deze mogelijkheden geïnteresseerd in onze kassa/weegschaal koppelingsmodule dan kunt u een proeflicentie aanvragen of wilt u meer informatie kijk dan op onze contactsite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.