Webwinkel

Klanten komen voor kwaliteit. En zolang je die blijft leveren, kan je niets gebeuren. Denk je,  maar steeds meer klanten kiezen ook voor gemak. Ze hebben geen tijd – en geen zin – meer om uitgebreid boodschappen te doen. De vraag is dus: laat je je als versspecialist de kaas van het brood eten, of begin je ook een webwinkel?
Ja, maar…. (horen we vaak) waar begin je dan aan? En is het ook mogelijk om een webwinkelkoppeling te realiseren vanuit TFC-Software?
Besluit u een webshop te nemen bij één van onze partners dan hebben wij een panklare webshopkoppeling tussen TFC-Software en uw webshop voor u.

Onze partners:

Beheer van de webwinkel via TFC: De koppeling met TFC-Software zorgt ervoor dat de webshop eenvoudig kan worden beheerd en prijsupdates naar de webshop worden verzonden. Maar het grote voordeel voor u is natuurlijk dat de bestellingen die via uw webshop gedaan worden rechtstreeks vanuit uw webshop binnenkomen in onze module Party-Feestdagen. Vanuit deze module kunt u onder andere productielijsten maken, etiketten printen en bestel overzichten uitdraaien.

Dit ziet er als volgt uit:

Heel TFC-Software heeft één PLU scherm als basis met daarin de koppeling naar de Webwinkel omgeving

Omgeving waar de teksten en overige variabelen ingevoerd worden zoals deze overgenomen moeten worden door de webwinkel. Van hieruit worden de gegevens ook geëxporteerd naar de webshop.

Importeren van inkomende bestellingen vanuit de webshop

Enkele voorbeelden van webwinkels met de Webwinkel koppeling van TFC:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.