Versplatform Nederland

15

Bij Versplatform hebben we verstand van vers en van marketing! Het is ons doel om versspecialisten zo compleet mogelijk te ondersteunen en ontzorgen, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn; met veel passie verse producten verkopen in de winkel!

Banners_nieuw_

Over Versplatform

Vanuit de Vereniging van Keurslagers is in 2007 Versplatform opgericht, omdat er gezien werd dat versspecialisten allemaal te maken kregen met dezelfde uitdagingen als Keurslagers. Hoe kan ik mijn omzet vasthouden, hoe houd ik mijn klanten tevreden en hoe trek ik nieuwe klanten naar mijn winkel? Voor Keurslagers waren er al passende antwoorden en met die kennis worden er nu ook vanuit Versplatform creatieve oplossingen geboden aan de andere versbranches.

Banner pagina

Voor wie? Versplatform werkt voor zowel de individuele versspecialist als voor grote formules. Een groot aantal versformules is bij Versplatform aangesloten, waarvan een aantal zelfs volledig in eigen beheer. De formules worden volledig ondersteund, waaronder ook op online en offline marketinggebied. De meeste formules werken met een online portaal waarin er met de ondernemers gecommuniceerd kan worden en waar ondernemers hun online marketingmodules kunnen beheren. Ook voor de individuele versspecialisten heeft Versplatform een speciaal portaal en dienstenpakket dat naar eigen wens en behoefte samengesteld kan worden.

VPNL - Puzzelstukjes

Complete ondersteuning

Versplatform staat dagelijks honderden versspecialisten te woord. Met een enthousiast team van vakmensen met kennis en ervaring in de versbranche, wordt er complete (marketing)ondersteuning geboden. Van landelijke en lokale online én offline marketingacties, tot winkeladvies, workshops en kookdemonstraties. Maar ook bedrijfsadvies, allergenenoplossingen, websites en webshops, marketingadvies, vormgeving en drukwerk. Om de ondersteuning zo compleet mogelijk neer te zetten werkt Versplatform met samenwerkingspartners als TFC Services, om nog beter de versmarkt te kunnen voorzien van diensten en producten.

Kijk voor meer informatie op: www.versplatformnederland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.