Urenregistratiesysteem

Sinds kort is TFC-Services Reseller van Personeelssysteem. Dit is een volledig online urenregistratiesysteem waar wij mee kunnen koppelen. Roosters maken, uren registreren, verlofverwerking en rapportages maken zijn enkele van de functionaliteiten die dit programma biedt. Elke werknemer kan een app downloaden waarmee onder andere in- en uitgeklokt kan worden, verlof kan worden aangevraagd, diensten ruilen en het rooster bekijken. Mocht u alsnog een lokale terminal wensen om op te klokken dan is dat uiteraard ook mogelijk.
De koppeling met de module Bedrijfmonitor is nog in ontwikkeling maar zal voor de Bedrijfsmonitor gebruikers een mooie aanvulling zijn om de uren van de werknemers te importeren. Voor een vast bedrag van € 3,00 per maand per medewerker kunt u gebruik maken van alle beschikbare mogelijkheden.
Het is mogelijk om het systeem een maand op proef te krijgen. Klik hier en vul uw gegevens in om een maand ermee te testen.
Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Remco van der Veen op 0594-646797.
Klik hier voor meer informatie over Personeelssysteem

Let op! U kunt alleen gebruik maken van de support en koppeling van TFC-Services als u zich aanmeld voor de proefperiode middels de link naar de proefperiode uit deze pagina!
Klik hier voor proefperiode.