Software

 TFC-Services

In ons leveringsprogramma zitten diverse softwaremodulen die kunnen worden toegepast in het midden en kleinbedrijf. Met name in de versbranche is er een ruim aanbod van doelmatige software die u kunt inzetten om uw onderneming optimaal te kunnen sturen en organiseren.

TFC- services ontwikkelt in nauwe samenwerking met diverse organisaties waardoor  expertise kan worden gebundeld om tot optimale resultaten te komen. Regelmatig worden de softwaremodulen geëvalueerd en waarnodig aangepast. Frequent zijn er dan ook updates om onze software aan te passen aan de meest actuele wensen.

Bekijk hier alle beschikbare modules van TFC-Software. Uiteraard is het mogelijk om een proefversie aan te vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze software kan met de meeste kassasystemen worden gekoppeld waardoor de functionaliteit enorm wordt vergroot. Doordat onze softwarepakketten modulair zijn opgebouwd kunt u met een eenvoudige module zoals bijvoorbeeld “prijskaarten” starten. Wanneer u in een later stadium uw automatisering wilt uitbreiden dan kan elk gewenste TFC-Software module aan de bestaande software worden gekoppeld. Onze software is in de onderliggende structuur aan elkaar gekoppeld zodat u niet in elke module dezelfde gegevens hoeft in te voeren.

 

Licentie Verlenging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.