Prijskaarten

Startscherm prijskaarten

Het prijskaartensysteem van TFC-Services is zeer uitgebreid en voorziet in de meest gangbare modellen prijs en toonbankkaarten. In het programma is een plu onderhoudsysteem ingebouwd die kan worden gekoppeld aan kassa / weegschaalsystemen.

Voor brancheorganisatie is er de mogelijkheid om specifieke kaartmodellen in te bouwen en te voorzien van de eigen huisstijl. TFC-services verzorgt voor diverse organisaties deze software waaronder de Vereniging van Keurslagers. Ook voor de individuele ondernemer verzorgen wij zijn eigen logo op de standaardkaarten.

Ook kunnen er diverse soorten en maten biljetten worden gemaakt die zowel met en zonder prijsaanduiding kunnen worden afgedrukt. De prijskaarten worden geseald in speciale hoesjes en papier. Deze zijn te verkrijgen bij de kantoorgroothandel maar ook bij leveranciers waarmee TFC-Services samenwerkt.

Zo is er voor diverse brancheorganisatie voorbedrukt papier te koop waar alleen nog maar de tekst hoeft worden geprint. Onze software kan daarop worden ingesteld, met of zonder voorbedrukt papier.

Functionaliteiten

  • Eenvoudige bediening en selecties
  • PLU-bestand is uitgangspunt
  • Toonbank en schapkaarten in diverse maten
  • Reclamekaarten en posters (A7,A6,A5,A4,A3,A2,)
  • Productetiketten
  • Optie voor eenvoudige brutowinstberekening
Keurprijskaart Prijskaart Westra

 

Toelichting op functionaliteit
In de structuur van onze software is het PLU-bestand het uitgangspunt. In onze software wordt een standaard PLU-bestand per branche aangeleverd. U kunt er ook voor kiezen een eigen PLU indeling op te bouwen. Bij de meeste weegschaalmerken kunnen we ook de bestaande
PLU’s inlezen in onze software.

Onderhoud PLU

In onderhoud PLU ziet u de kenmerken van het product zoals de subgroep waar deze onder valt, stuks of gewicht is, de omschrijving en prijs etc. Indien de ondernemer een kassakoppeling bij ons heeft staan aan de onderzijde tevens de kenmerken t.b.v. de kassakoppeling. Helemaal onderaan is er ruimte voor het ingeven van een etikettekst. Van deze etikettekst kunt u diverse etiketformaten afdrukken waaronder ook Dymo labelwriter.

Ook een THT en het aantal dagen houdbaarheid kunnen worden aangegeven. Er is een calculatietool ingebracht om een eenvoudige prijsberekening te maken. U kunt de inkoop, snij en indroogwaarde aangeven en de gewenste verkoopprijs.

De brutowinst wordt dan automatisch berekend. Aan de rechterzijde kunt u de gegevens invullen die op het prijskaartje komen te staan zoals prijs per gewicht of stuks. De omscrhijving voor de klant en een declaratietekst. Wanneer u aangeeft bij het afdrukken van de prijskaarten dat er ook een achterzijde moet worden afgedrukt dan wordt daar de tekst zichtbaar die staat in het vakje “achterkant”.

De prijskaarten zijn er in allerlij formaten en meestel afgestemd op de wens van branche-organisaties of ondernemersgroepen. U kunt kiezen voor zowel een voor en een achtezijde bedrukking. Dit laatste is vooral makkelijk om uw medewerkers te informeren over het PLU nummer of tips en bereidingswijze

Prijskaart keur Prijskaart Westra achterzijde

 

Wanneer u het programma start ziet u op het beginscherm de meest gebruikte functies staan zodat u snel naar het betreffende menu komt. In de bovenste blauwe balk staat links het huidige versienummer van de prijskaarten.

Wanneer eer een update komt krijgt u van ons automatisch een e-mail met het nieuwe versienummer. U kunt deze dan van onze website downloaden. In de (grijze) systeembalk ziet u de knoppen voor alle functies die beschikbaar zijn in dit programma. Wanneer u toonbank of andere soorten kaarten wilt afdrukken komt u in een selectiescherm waar u op diverse manieren kaarten kunt selecteren bijvoorbeeld een range (plu 1 t/m 50) maar ook per plu of alleen de gemuteerde.

Startscherm prijskaarten Selectiescherm prijskaarten

Een handige en veel gebruikte functie is het onderdeel “Biljetten”. Met deze tool kunt u allerlij formaten biljetten ontwerpen zoals A7,A6,A5,A4,A3,A2. U kunt ze als reclamebiljet gebruiken maar ook als informatiebiljet omdat u de keuze heeft in wel of niet afdrukken van een prijs. Er zijn diverse handige voorbewerkte lay-outs die u naar eigen wens kunt invullen. Door te kiezen voor functie “Ontwerp toepassen op alle lay-outs” zal het programma de door u ontworpen tekst automatisch passend maken voor alle biljetformaten.

Ook heeft u de mogelijkheid om sommige biljetten liggend af te drukken zodat u ze kunt gebruiken in diverse reclamesystemen zoals kliklijsten. U kunt uw eigen lettertype selecteren, kleuren aanpassen etc. Bent u niet aangesloten bij een branchevereniging dan kunnen wij uw eigen logo scannen in het bestand. De door u ontworpen biljetten kunt u eenvoudig opslaan in de “bibliotheek” zodat u ze makkelijk weer kunt oproepen.

U kunt ze desgewenst wijzigen, daarna afdrukken en weer opslaan. Deze functie is ook beschikbaar in reclamekaarten zoals duo en trio aanbiedingen. Ook deze worden op dezelfde wijze ontworpen en gearchiveerd in de bibliotheek.

Invulscherm biljetten Biljettenvoorbeelden

 

Voorbeeld diverse modellen

snapshot1

In de systeembalk staat onder de knop “prijskaarten” alle beschikbare kaarten van dit moment. Regelmatig worden in overleg met branchorganisaties en ondernemers uit de praktijk gekeken of er behoefte is aan uitbreiding van de prijskaartensoftware.

Zo weet u zeker dat u altijd werkt met de meest complete software van dit moment. Ook voor het wandmeubel en grotere schapkaarten die op de achterwand duidelijk zichtbaar zijn zitten in het systeem.Op de productetiketten kunt een ingrediëntendeclaratie invullen maar ook een THT. Uiteraard is ook het productetiket voorzien van uw logo.

snapshot2

Bent u na het zien van deze mogelijkheden geïnteresseerd in onze prijskaartenmodule dan kunt u een proeflicentie aanvragen of wilt u meer informatie kijk dan op onze contactsite.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.