Wisseling bestuur TFC-Services

Op vrijdag 11 januari is definitief de overdracht bekrachtigd van de aandelen van TFC-Services. Vanaf die datum is Peter Tieman definitief afgetreden als directeur van TFC-Services en is door Gerrit van der Veen het stokje overgenomen. We hebben met onder andere de aanstelling van Remco van der Veen tijdig geanticipeerd op deze situatie en Remco klaargestoomd om de taken van Peter over te laten nemen.

Peter Tieman is de grondlegger van TFC-Software en heeft het bedrijf met al zijn ervaring en kennis in de versbranche laten uitgroeien tot een bloeiende onderneming met een steeds maar groter groeiende klantenbase.
Gerrit van der Veen is sinds de oprichting 18 jaar geleden altijd al zeer nauw betrokken geweest bij TFC-Services en is bij al onze klanten dan ook een bekend gezicht.

Nu Peter Tieman geen deel meer uitmaakt van het TFC-Team verliest het bedrijf een zeer gedreven, ervaren, kundig en sociaal  persoon. Wij gaan er alles aan doen om TFC-Services verder door te laten groeien en Peter zo goed mogelijk op te volgen.

Via deze weg danken wij Peter voor de fijne samenwerking en zijn inzet. We wensen hem en zijn vrouw Alda veel voorspoed toe tijdens hun welverdiende pensioen.

Klik hier om de bedankbrief van Peter Tieman aan onze klanten te lezen