KOPPELING MET BIZERBA

PERSBERICHT Leusden, oktober 2014

TFC Services B.V. en Bizerba Nederland B.V.  gaan samenwerken t.a.v. kassakoppelingen

Op 21 oktober hebben TFC-Services  en Bizerba Nederland  een akkoord bereikt voor het direct koppelen van Bizerba weegschalen met de kassa/weegschaalkoppeling van TFC-Services. WinCWS is dus niet meer leading maar de klant bepaalt zelf of zij met WinCWS willen blijven werken of met de software van TFC-Services. Voor de klanten van TFC-Services is dit fantastisch nieuws want voorheen waren directe koppelingen niet mogelijk of in beperkte mate terwijl de vraag er naar zeer groot is. Bizerba Nederland heeft dus zijn beleid ten aanzien van een directe koppeling met TFC-Services bijgesteld.

Op dit moment zijn de technische mensen van Bizerba en TFC druk doende de nodige aanpassingen in de software voor te bereiden zodat binnen enkele weken de volledige koppeling gerealiseerd zal zijn. Straks is het dus mogelijk om alle soorten data te kunnen im /exporteren van en naar de weegschalen vanaf de TFC-Kassa/weegschaalkoppeling. Deze nieuwe koppeling bespaart onze klanten veel tijd en geld want er hoeft immers niets meer dubbel te worden gedaan maar alles kan vanaf 1 locatie.

We koppelen al jaren zeer succesvol met andere fabrikanten in de markt zoals DiGi, Berkel, Weda en Mettler weegschalen. In dit rijtje is nu Bizerba daar aan toegevoegd en daar zullen veel van onze klanten van profiteren. Binnen de TFC-Software wordt de informatie vanuit de weegschalen gebruikt voor doorkoppeling naar ander TFC producten zoals, Factureren, Prijskaarten, Allergenendatabank, Party/feestdagen en de bedrijfsmonitor etc. De wijzigingen in deze softwaremodulen worden dan met 1 druk op de knop weer geëxporteerd naar de weegschalen.

TFC Services is al sinds jaar en dag een bekende speler in de vers branche met haar bedrijfsmonitor en complete software voor winkelautomatisering. Klanten kunnen bij ons voor al hun automatisering vraagstukken terecht aldus Peter Tieman van TFC-Services. Bizerba en TFC-Services  slaan nu de handen ineen en kiezen voor een nauwe samenwerking. Door beide systemen te koppelen ontstaat een totaalpakket die de vers specialisten ont zorgt en ook mogelijkheden biedt voor een vlekkeloos verloop van onze nieuwe webshopmodule met Graaggedaan.nl

Ook voor de nieuwe etikettering aldus Johan Laan is de samenwerking met TFC-Services fantastisch omdat nu ook t.a.v. allergenen en ingrediëntendeclaratie een goede wisselwerking ontstaat met de koppeling van TFC. De koppeling gaat gelden voor de Bizerba modellen KHII, XC, SCII weegschalen. Voor een uitgebreide informatie kunt u contact opnemen. De informatie hiervoor vindt u op de websites van de beide bedrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.