Hardware

      Evolis prijskaartjesprinters

Printer Zenius 2PRIMACY_2Q-300dpi

Zenius enkelzijdige printer            Primacy dubbelzijdige printer

Nieuw in ons assortiment zijn de diverse creditcardprinters waarmee u pvc prijskaarten kunt printen. Wij leveren de printers van het merk Evolis. De printers zijn zowel als enkelzijdig en dubbelzijdig printen leverbaar.

Supplies

printers1

Linten zijn in diverse kleuren leverbaar zowel monochroom en full colourlinten. Voor de printers zijn tevens schoonmaaksets in ons assortiment verkrijgbaar.

PVC toonbankkaarten

Clipboard 2   Clipboard 4    Clipboard 6

Clipboard 5  Clipboard 3    Clipboard 1

Deze PVC kaartjes zijn er in diverse kleuren en voor organisaties zijn er voorbedrukte kaartjes leverbaarkleuren pvc cards0001. De gekleurde kaarjes zijn in hoogglans afgewerkt. De zwarte kaartjes zijn er zowel in hoogglans en matte uitvoering. De afname is per doos van 500 stuks. Indien u een eigen logo heeft kunnen wij deze op de kaartjes mee laten afdrukken. Bij grotere aantallen is het voordeliger de kaartjes door ons te laten voorbedrukken. Vanuit onze software kunt u allerlei letterstijlen kiezen in diverse tekstformaten. Ook is het mogelijk de PVC kaartjes als klantenkaart te gebruiken of als productkaartje bij buffetten. Speciaal hiervoor hebben we een krijtlettertype in onze software ingebouwd zodat het net lijkt of de kaartjes met krijt beschreven zijn. Vooral met de mat zwarte kaartjes in combinatie met wit druklint staat dit zeer fraai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.